ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
11-06-2012, ora 08:50

"Flori de primavara" - lansare de carte la Ateneul Tatarasi

Articol de Gianina Petruca

Luni, 11 iunie 2012, ora 18.00, in Galeriile de Arta "Ateneul Tatarasi" va avea loc lansarea cartii “Flori de primavara”.

Din programul evenimentului face parte – pe langa lansarea cartii aparute la editura StudIS de catre coordonatorul Mihaela Albianu – si festivitatea de premiere a concursului "Flori de primavara" si un minirecital, asigurat de Sabina Simionica.

Concursul national Flori de primavara a fost o provocare artistica pentru copii prescolari si scolari din toate colturile tarii. La concurs au participat 200 de copii si cadre didactice din toate colturile tarii – Bistrita Nasaud, Aiud, Nadlac, Lugoj, Tulcea, Galati, Cluj-Napoca, Simeria, Medias, Radauti s.a. Flori de primavara este albumul spontanietatii creatoare, al certitudinii ca micii artisti sunt incurajati in frumosul traseu al exprimarii plastice.”, au precizat organizatorii.

Acestia declara ca expozitia poate fi considerata un util ghid de realizare a florilor primaverii in diverse tehnici si materiale. “Sa admiram florile create de copii si sa meditam la micile lor manifestari creative, creand permanent noi si noi pretexte, naturale sau artistice, care sa-i inspire. Frumosul din jur va stimula copiilor pasiunea pentru transpunerea lui in arta si le va sustine si evidentia abilitatile pentru bun gust si armonie.”, a afirmat Mihaela Albianu.

Expozitia copiilor o puteti vizita pana la data de 30 iunie 2012 la Biblioteca “Gh. Asachi” filiala Ateneu. Expozitia cu lucrarile cadrelor didactice si o parte din lucrarile premiate vor fi expuse la lansare.

Initiatorul evenimentului este responsabilul platformei online www.activitaticreative.com, Mihaela Albianu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii