A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663900.9537.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Fete, pisici si alte chestii cool”- expozitie de ilustratie la libraria Carturesti din Palas mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
15-05-2013, ora 11:51

“Fete, pisici si alte chestii cool”- expozitie de ilustratie la libraria Carturesti din Palas mall

Articol de Madalina Irimia

In perioada 21 mai – 14 iunie, libraria Carturesti din Palas mall gazduieste expozitie de ilustratie “Fete, pisici si alte chestii cool” de Adrian Serghie.

Adrian Serghie e un artist din Iasi, Romania. A absolvit masterul in grafica, in 2011, la Universitatea George Enescu din Iasi. A experimentat cu ilustratii si benzi desenate inca din timpul liceului, si de atunci tot a mers pe aceasta linie. A participat la numeroase concursuri, workshop-uri, expozitii si evenimente. In mare, munca lui s-a concentrat pe desene facute traditional, de mana, in tus. El se remarca prin stilul mai "altfel" pe care il foloseste in ilustratiile sale: a combinat punctul si linia decorativa cu personaje si forme ce par desprinse din benzile desenate. Se poate spune ca lucreaza la o fuziune intre ilustratie si desen de banda desenata.

"Fete, pisici si alte chestii cool" e prima expozitie de ilustratie (individuala) pe care artistul o are. Aici, isi arata obsesia pentru desenele ce au ca personaj principal o prezenta feminina, dar si dragostea pentru lenesele pisici. Fiecare desen in parte e o adevarata poveste, iar toate la un loc, ilustreaza o alta poveste. In fiecare din acest desen, acesta a lasat un mic mister, ce parca asteapta descoperit de catre privitor. Ilustratiile sunt realizate intr-o maniera grafica, in tus, cu o tendinta puerila dar si una amuzanta, ce isi doreste sa ne faca sa chicotim sau sa scoata copilul din noi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii