A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728082801.6485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul „Noaptea la Muzeul Poni - Cernatescu”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
31-08-2012, ora 11:00

Festivalul „Noaptea la Muzeul Poni - Cernatescu”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Muzeul „Poni – Cernatescu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, alaturi de Fundatia Culturala Artex, organizeaza, in perioada 31 august - 2 septembrie 2012, Festivalul „Noaptea la Muzeul Poni – Cernatescu”.

Evenimentul face parte din proiectul de promovare „Muzeul Poni – Cernatescu – un colt de istorie ieseana”, initiat de Fundatia Culturala Artex, selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 2007-2013 „Investim in viitorul tau!”.

Festivalul se adreseaza publicului de toate varstele si isi propune sa transforme muzeul intr-un spatiu accesibil, atractiv si interactiv, pe care vizitatorii sa il descopere in toata valoarea lui si sa-l inteleaga.

Pe parcursul celor trei zile, oaspetii muzeului vor patrunde in atmosfera boema a secolului al XIX-lea si vor fi intampinati de personaje importante ale perioadei respective. Cei doi celebri chimisti care au dat numele muzeului vor fi si ei prezenti in incinta muzeului, sub forma de holograme.

Expozitia permanenta va putea fi vizitata pana tarziu in noapte, iar in curtea muzeului buna-dispozitie va fi asigurata de concerte de muzica de epoca, spectacole de poezie si dansuri de societate, proiectii de film documentar si de alte surprize. Copiii vor putea participa la ateliere distractive de stiinta, la sesiuni creative de desen si vor putea invata notiuni elementare de origami – arta plierii hartiei.

Programul complet al evenimentului poate fi gasit pe site-ul muzeului, www.ponicernatescu.ro.

Foto: altiasi.ro

     
Tag-uri: muzeu, vizita, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  07.06.2017 18:33

wh0cd3926858 vermox amoxicillin adalat online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii