A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720337933.9553.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Felul in care un barbat priveste o femeie dezvaluie adevaratele lui intentii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SPORT
22-03-2012, ora 19:03

Felul in care un barbat priveste o femeie dezvaluie adevaratele lui intentii

Articol de Madalina Irimia

Felul in care un barbat priveste o femeie releva adevaratele lui intentii fata de aceasta, potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii de la Universitatea din Tokyo (Japonia).

Oamenii de stiinta au pus la punct un test destul de simplu pentru a determina intentiile barbatilor, iar raspunsul se afla chiar in ochii acestora.

Durata contactului vizual

Daca un barbat mentine contactul vizual pentru o perioada lunga de timp inseamna ca el isi considera partenera de discutie drept o potentiala partenera pentru o relatie de lunga durata.

Privirea alunecoasa

Daca privirea lui aluneca cu regularitate de la chipul partenerei de discutii catre trupul acesteia, atunci sansele ca acel barbat sa isi doreasca mai mult decat o aventura de scurta durata sunt foarte mici.

Potrivit studiului realizat de cercetatorii niponi, trupurile sunt de doua ori mai putin importante decat chipurile, care au un caracter crucial atunci cand un barbat isi cauta o partenera pentru o relatie de durata.

Atentia asupra chipului sau asupra trupului

Psihologul Anthony Little de Universitatea Stirling din Marea Britanie a declarat: Atunci cand cauti un partener pentru o relatie de lunga durata, cauti un partener care sa fie prietenos, cu umor, cooperant si placut. Toate aceste informatii le obtii privindu-i fata.

Atunci cand barbatii cauta doar relatii pe termen scurt, ei nu se deranjeaza sa afle daca persoana cu care discuta are o fata draguta sau nu, deoarece trupul acesteia pare mult mai important pentru ei, a adaugat expertul britanic.

Cum a fost efectuat studiu

In timpul studiului, coordonat de medicul Tom Currie, de la Universitatea din Tokyo, zece manechine - barbati si femei - au fost rugati sa pozeze in lenjerie intima.

Testele au fost efectuate pe internet, pe 127 de voluntari barbati si 133 de voluntari femei, fiecare dintre ei privind fotografiile modelelor de sex opus.

Voluntarii au fost rugati sa stabileasca nivelul de atractivitate al fiecarui model, atat pentru o relatie de lunga durata, cat si pentru o aventura scurta.

Mai intai, ei au acordat note separate pentru fata si pentru trup, dupa care au acordat alte note, pentru fotografiile care aratau atat fata, cat si trupul.

Potrivit rezultatelor studiului, doar 20% dintre barbati care cautau o relatie de lunga durata au acordat scoruri mai mari imaginilor cu trupurile femeilor decat fotografiilor cu chipurile lor. Acest procent a urcat la 40% atunci cand au fost rugati sa noteze atractivitatea modelelor pentru o relatie de scurta durata.

Sursa: lyla.ro

Foto: mywedding.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii