A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816981.4278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Expozitia de pictura CROSS THE STREET, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
07-05-2013, ora 05:29

Expozitia de pictura CROSS THE STREET, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iasi organizeaza in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, expozitia de pictura CROSS THE STREET.

Evenimentul expozitional este gazduit de Galeriile de Arta „Ion Neagoe” Iasi si aduce in atentia publicului o colectie de lucrarile semnate de pictorita Diana Ivanov.

Ferindu-se de limitele impuse de culoare si forma, creatiile expuse dezvaluie o parte din talentul si maiestria remarcabilei artiste.

Demonstrand forta si dinamism, artista surprinde prin rafinament in stapanirea culorilor si tehnicilor plastice.

Imersiune in tuse elegante si ferme, colectia se distinge prin compozitii marcate de simboluri care exprima sensibilitate, emotie si forta.

“Cross the street” comunica bucuria creatiei, exprimand metaforic sarbatoarea increderii in propriile forte, in puterea de a-ti depasi limitele si de a merge inainte.

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00. Expozitia va fi prezentata de profesor univ. dr. Constantin Tofan si lector univ. dr. Horia Costin Chiriac. Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vranceanu, director Casa Corpului Didactic Iasi.

Publicul iesean este invitat sa viziteze expozitia in perioada 7 – 24 mai 2013, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 16.00. Accesul este liber.

     
Tag-uri: expozitie, pictura, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii