ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
06-11-2013, ora 16:49

Expozitia de grafica – DESENE, la Galeriile Pod – Pogor

Articol de Madalina Irimia

Miercuri, 6 noiembrie 2013, incepand cu ora 17.00, la Galeriile Pod – Pogor, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica – DESENE. Creatiile apartin tanarului artist iesean Florin PETRACHI. Evenimentul va fi prezentat de catre Valentin CIUCA, Hortensiu ALDEA si Gheorghe MACARIE.

Pentru acest proiect Consiliul Judetean Iasi a alocat suma de 5.300 de lei, partener al evenimentului fiind Muzeul Literaturii Romane Iasi.

Florin PETRACHI este un model pentru copiii institutionalizati si este un exemplu ca, prin multa munca si pasiune, orice bariera poate fi depasita. Consiliul Judetean Iasi sprijina astfel de tinere talente”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Florin PETRACHI se afla in sistemul de protectie speciala al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din anul 2002. Nascut in 1988 in orasul Harlau, a urmat Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, apoi Facultatea de Arte Plastice „George Enescu”. Are un masterat in cadrul aceleiasi facultati, in prezent fiind student al Facultatii de Teologie Ortodoxa, Sectia „Arta sacra”. De-a lungul tinerei sale cariere de artist a obtinut numeroase premii si diplome.

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii