ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
17-10-2013, ora 12:26

Evenimentele organizate in acest weekend la libraria Carturesti din Palas Mall

Articol de Madalina Irimia

Vineri – 18 Octombrie – 17:00 – Atelier tematic-culorile: decoratiuni pentru geam

“Fiecare copil este un artist. Problema este cum ss ramans un artist si dups ce va creste.”- Pablo Picasso

Atelierul este unul special si isi propune ss dezvolte creativitatea copiilor si le permite ss exploreze fsrs limite. Pornind de la un joc sau o tems propuss, cu rsbdare si indemsnare dezvoltsm imaginatia si realizsm obiecte unice. Invstsm ss socializsm intr-un mediu in care lucrsm in echips, dar si individual.

Ce vom crea? Povesti….pentru cs fiecare obiect care va iesi din msnutele noastre va fi o poveste spuss de noi prin arts. Copii vor avea libertatea deplins de a folosi orice culoare doresc si vor da obiectului ce forms le dicteaza mintea si inima. Fiecare intslnire va avea o tems stabilits intre anumite limite din punct de vedere al tehnicii si al subiectului, inss se va “modela” in functie de preferintele, abilitatea si vsrsta participantilor.

Grup de vsrsts: 3-5 ani

Participarea: 20 ron/copil (toate materialele incluse).

Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Vineri – 18 Octombrie – 18:30 – Atelier picturs ceramics

A picta ceramics este o experients inedits. O cslstorie a creativitstii si imaginatiei, a transparentelor, a culorilor si formelor. Fie cs alege ss foloseascs 2-3 culori sau un curcubeu colorat, oricine poate picta asa cum simte.

Simplu ca 1-2-3.

Grupa de vsrsts: 4+ ani

Participarea: 25 ron/copil

Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Sambata – 19 Octombrie – 18:00 – Teatru pentru copii si atelier

La final de ssptsmsns vs asteptsm cu mic, cu mare, ss ne relaxsm cu o piess de teatru sustinuts de Compania Teatrals Zum Zum – “Murdsrics si prietenii” – o piess de teatru amuzants, educativs si plins de surprize… v-am spus cs vor fi si baloane de sspun, nu!? Apoi copii vor participa la un atelier creativ si vom realiza cele mai grozave mssti de animslute. Ne vom folosi imaginatia si creativitatea si le vom decora cu sclipici si alte ornamente. Vom avea surprize dulci si ne vom distra minunat!

Participarea: 20 ron/copil

Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Duminica – 20 octombrie – 12:00 – Curs de nutritie – Traista cu ssnstate

Programul “Traista cu ssnstate. Traditii ssnstoase pentru copii ssnstosi” a fost initiat de Asociatia Nutrigrup si isi propune prevenirea obezitstii la copii si imbunststirea stilului de viats prin formarea unui comportament alimentar si cresterea activitstii fizice la copiii de 3-12 ani din Regiunea de Nord-Est a Romsniei. In centrul actiunilor de schimbare a obiceiurilor nessnstoase ale copiilor se afls familiile, cu psrintii si ingritorii, care joacs un rol central in luarea deciziilor pentru oportunitsti ssnstoase de alimentare si efectuarea activitstilor sportive. Programul “Traista cu ssnstate” este sustinut de cele mai bune dovezi stiintifice, fiind bazat pe experienta EPODE (Ensemble Prevenons L’Obesite des Enfants) European Network. Evenimentul va fi condus de Conf. Dr. Veronica Mocanu, Universitatea de Medicins si Farmacie “Grigore T. Popa”, Iasi.

     
Tag-uri: Carturesti, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii