A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865940.0901.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evenimentele organizate in aceasta saptamana la libraria Carturesti din Palas Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
28-01-2014, ora 10:34

Evenimentele organizate in aceasta saptamana la libraria Carturesti din Palas Mall

Articol de Alexandra Stefanescu

Marti, 28 ianuarie 2014, ora 18.00, echipa Starquinius va invita sa deschidem impreuna Cutia pentru vise.

Stim ca fiecare proiect reusit a fost mai intai un vis. Noi credem ca visele sunt importante – pentru a se apropia de realitate au nevoie de incredere, de curaj si energie, de timp, speranta si prieteni. Pentru ca ne mandrim cu visele noastre, am creat o cutie cu totul speciala. Am pregatit cu drag o prezentare interactiva despre curajul de a visa, intrebari si povesti ale oamenilor visatori. Pentru a se indeplini visele au nevoie sa existe, ofera-i visului tau un inceput!

Joi, 30 ianuarie, ora 18.30, va avea loc o intalnire publica intitulata "Primul meu Concurs", initiata de copiii de la Scoala Varlaam.

Elevii se vor intalni cu membri ai Clubului Olimpicilor, vor avea alaturi si colegi de la alte scoli, cadre didactice si alti invitati speciali, cu care vor vorbi despre concursuri, in general. Elevii din clasa a IV-a de la Scoala Varlaam Mitropolitul vor participa, pe 1 martie, la primul concurs organizat de institutia lor de invatamant, drept urmare vor discuta despre cum este sa fii pe podium cu invitatii lor.

Vineri, 31 ianuarie, ora 17:00, continua Creepy House, cea de-a 9-a editie a concursului de lectura Reading Challenge organizat de British Council Iasi.

Iti place lectura si vrei sa fii rasplatit pentru cat citesti? Vrei sa vezi ce carti le plac si celorlalti copii? Participa la concursul Reading Challenge si ajuta-ne sa construim cea mai mare comunitate de tineri cititori la libraria Carturesti din Palas Mall. Nu rata cea de-a patra intalnire! Echipa British Council Iasi va asteapta cu mic, cu mare pentru a va dezvalui mai multe detalii despre concursul Reading Challenge 2013-2014.

     
Tag-uri: Carturesti, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii