ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
30-10-2013, ora 11:53

Evenimentele organizate in aceasta saptamana la libraria Carturesti din Palas Mall

Articol de Madalina Irimia

Joi – 31 Octombrie – 18:00 – Serile Crilia – Dan Schipor

Life – a wonderful journey!

Revenim cu un nou sezon de Seri CRILIA. Incepem activitatea lunara prin a vorbi despre viata. L-am vazut pe Dan vorbind despre viata, ne-a placut de el si am decis sa vi-l asezam in fata pentru a va povesti si voua.

Probabil ati auzit de Dan Schipor ca este consultant de management si asta ar trebui sa va faca si mai curiosi sa-l auziti vorbind despre cum sa ne aducem aminte ce ne-am planificat sa fim cand vom fi mari sau cum sa facem sa avem o viata frumoasa.

Asa ca va asteptam cu drag sa petrecem impreuna o seara in compania lui Dan, cu ganduri despre noi, despre bine, despre succes si despre frumos.

Cand? Joi, 31 octombrie, ora 18:00

Unde? Librariile Carturesti, Palas Mall, Iasi

Cat ma costa? Cat te lasa inima (donatia minima recomandata– 5 lei)

Suma stransa in cadrul acestei editii va merge catre fondul de urgenta de la Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

Detalii si inscrieri pe http://crilia.ro/serile-crilia-dan-schipor/

Vineri – 1 Noiembrie – 18:30 – Atelier creativ – Scrapbooking – album de familie

Pregatiti poze de familie pentru un super proiect – strangem amintiri dragi intr-un super album pe care il vom decora si ne vom juca printre pagini cu tehnica scrapbooking.

Simplu ca 1-2-3.

Grupa de varsta: 4+ ani

Participarea: 35 ron/copil

Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Sambata – 2 Noiembrie – 18:00 – Teatru pentru copii si atelier

La final de saptamana va asteptam cu mic, cu mare, sa ne relaxam cu o piesa de teatru sustinuta de Compania Teatrala Zum Zum – “Povestea unui pui de stea” – o piesa de teatru amuzanta, educativa si plina de surprize… v-am spus ca vor fi si baloane de sapun, nu!? Apoi copii vor participa la un atelier creativ unde ne vom folosi imaginatia si creativitatea. Vom avea surprize dulci si ne vom distra minunat!

Participarea: 20 ron/copil

Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Duminica – 3 noiembrie – 12:00 – Curs de nutritie – Traista cu sanatate

Asociatia Nutrigrup organizeaza la Libraria Carturesti din Palas Mall intalniri cu parintii si educatorii copiilor de 3-12 ani in seria de ateliere “Traista cu santate”. Conferentiar Dr. Veronica Mocanu, medic primar endocrinolog, va provoaca la o discutie despre comportamentul alimentar sanatos la copii si caile de modificare a comportamentului. Atelierele au ca punct de pornire cartea “Traista cu sanatate – Comportamentul sanatos la copii”. In cadrul atelierelor, participantii vor primi informatii despre alimentatia sanatoasa, idei despre modalitati de a imbunati alimentatia copiilor si vor testa bucate sanatoase pregatite de restaurantul Sante Food. Atelierele au loc incepand de la ora 12.00, in zilele de 20 octombrie, 27 octombrie si 3 noiembrie si 10 noiembrie 2013. Invitatii sunt parintii si educatorii copiilor de la Gradinita cu program prelungit nr. 16 Iasi si Scoala Alexandru cel Bun Iasi. Accesul este pe baza de inscriere. Activitatea face parte din cadrul proiectului “Cluburile si atelierele Traista cu sanatate” finantat de Fundatia Comunitara Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii