ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
10-09-2013, ora 14:43

Duelul viorilor ajunge si la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Stradivarius si Guarneri – doua viori de colectie – si cei doi artisti de talie internationala, care le manuiesc cu maiestrie, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, se vor duela arbitrati de pianistul Horia Mihail, in cadrul celei de-a treia editii a turneului national ”Duelul viorilor”.

Spectacolul va avea loc la Iasi luni, 30 septembrie, de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National.

Devenit deja un brand, obtinand notorietate si admiratori de la un an la altul, turneul “Duelul viorilor”, organizat de Radio Romania Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a ajuns la a treia editie.

Doi violonisti de exceptie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concetgebouw Amsterdam) si Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania), doua viori de colectie – Stradivarius si Guarneri – pianistul Horia Mihail si un repertoriu atractiv, sunt elementele reunite ce vor oferi un adevarat regal al muzicii.

Eveniment organizat in parteneriat cu Opera Nationala Romana Iasi.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Operei, telefon 0332.888.448, pretul unui bilet fiind de 30 lei (stal), 20 lei (balcon), 40 lei (loja). Pensionarii, studentii si elevii beneficiaza de reducere.

Opera ieseana va deschide stagiunea 2013-2014 cu un spectacol inedit in aer liber, la data de 28 septembrie 2013.

     
Tag-uri: viori, duel, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii