A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720479887.5659.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Demis Roussos concerteaza la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
02-03-2012, ora 11:04

Demis Roussos concerteaza la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Binecunoscutul artist grec, Demis Roussos va concerta la Sala Sporturilor din Iasi, pe 3 aprilie. Concertul face parte din turneul pe care Demis Roussos il va sustine in Romania, la cererea publicului.

Revenit in tara noastra pentru a sasea oara, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, Demis Roussos a reusit de-a lungul timpului sa castige simpatia publicului roman. Asa ca fanii din tara au solicitat ca artistul sa sustina concerte si in alte orase, in afara de capitala, astfel ca in cadrul turneului national, cantaretul va sustine reprezentatii in orasele Timisoara, Sibiu si Brasov.

Biletele pentru concertul Demis Roussos de la Sala Sporturilor din Iasi se gasesc la diferite preturi:

Categoria VIP: 250 lei

Categoria I: 200 lei

Categoria II: 150 lei

Categoria III: 100 lei

Categoria IV: 50 lei

Demis Roussos si-a inceput activitatea in Atena, prin sustinerea de concerte de mica amploare in diferite baruri, experienta care l-a ajutat pe distinsul cantaret sa invete sa cante la chitara si trompeta. In prezent, acesta are la activ o cariera de peste 40 ani si milioane de discuri vandute in lumea intreaga. A reusit sa se faca indragit si iubit de public prin hituri precum: “Goodbye my love goodbye“, “Forever and ever” sau “My friend the wind“.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Biletoo si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si www.myticket.ro.

Sursa:iconcert.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii