ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
13-03-2012, ora 09:51

Cum te ajuta cafeaua sa devii mai frumoasa si mai slaba

Articol de Madalina Irimia

Cafeaua, desi blamata de multe ori, este o bautura foarte sanatoasa, care poate avea efecte surprinzatoare asupra sanatatii si frumusetii tale. Iata ce beneficii nebanuite poti avea daca bei cafea…cu moderatie.

1. Cafeaua este bogata in antioxidanti naturali, asa ca, in conditiile in care este consumata cu moderatie, te poate ajuta sa iti mentii frumusetea pielii si sanatatea.

2. Nu adauga lapte. Desi poate fi una devarat deliciu, cafeaua cu lapte nu mai are aceleasi beneficii asupra sanatatii tale, deoarece laptele sau frisca reduc puterea antioxidantilor. O cafea simpla, fara lapte si fara zahar te ajuta sa combati infectiile din organism si ajuta creierul sa isi mentina capacitatile cognitive la nivel optim mai mult timp.

3. Excelenta pentru par. Daca esti bruneta sau satena, parul tau poate capata o stralucire imediata si deosebita, daca iti clatesti parul (ultima clatire) cu o cafea slaba. In plus, nutrientii din cafea refac firul de par si calmeaza scalpul iritat.

4. Si dieta. O ceasca de cafea pe zi te poate ajuta sa iti mentii supletea, deoarece cafeaua accelereaza metabolismul si astfel te ajuta sa arzi mai multe calorii si grasimi. (acasatv.ro)

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii