ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-04-2012, ora 09:37

Cum sa ai picioarele mai frumoase in numai patru saptamani fara sa cheltui nimic

Articol de Madalina Irimia

Inainte sa vina momentul renuntarii al ciorapi si colanti, cele mai multe femei se lupta cu celulita si grasimea in speranta de a avea picioare mai frumoase.

Daca vrei sa scapi de celulita si sa ai niste picioare subtiri si tonifiate, fara sa cheltui niciun ban pe creme si abonamente la sala, iti prezentam un program de patru saptamani care te va ajuta sa ai picioare de invidiat si o silueta de vis.

Saptamana 1

Este saptamana cea mai simpla in care tot ce ai de facut este o plimbare foarte lunga. In fiecare zi, sase zile, trebuie sa iesi la o plimbare alerta de circa doi kilometri. Ai nevoie doar de niste pantofi sport comozi si un parc in care sa iti faci plimbarile.

Saptamana 2

In aceasta saptamana iti injumatatesti traseul insa schimbi ritmul. Pasul trebuie sa fie mai rapid si trebuie sa poti mentine ritmul alert pe o distanta de un kilometru pe care sa o parcurgi din ce in ce mai repede.

Saptamana 3

Este timpul sa ridici stacheta. Poti sa iti stabilesti o distanta de parcurs de circa un kilometru si jumatate insa la fiecare 10 minute de mers alert trebuie sa faci un minut de alergare usoara. Alternezi cele doua tipuri de miscare pana cand parcurgi toata distanta.

Saptamana 4

Este saptamana cea mai dificila, insa cel mai probalil esti intr-o forma mult mai buna dupa antrenamentele din saptamanile trecute. In aceste ultime 6 zile de antrenament, se parcurge distanta de un kilometru si jumatate alternand o plimbare in ritm alert de 3 minute cu o alergare usoara de 2 minute.

Prin acest program, nu numai picioarele tale vor fi mai subtiri si mai frumoase, ci vei obtine si o silueta mai zvelta.

Asociat cu o dieta sanatoasa – fructe, legume, lactate usoare, cereale integrale, doi litri de apa – vei reusi chiar sa slabesti foarte rapid.

Sursa: acasatv.ro

Foto: websiteblogdd.blogspot.com

     
Tag-uri: picioare, sport, fructe
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii