A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720337552.3779.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert inedit la Iasi: drums&electronica; cu Sebastian Arnold, The Mad Scientist Drummer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
16-05-2012, ora 13:04

Concert inedit la Iasi: drums&electronica; cu Sebastian Arnold, The Mad Scientist Drummer

Articol de Madalina Irimia

Centrul Cultural German Iasi organizeaza un concert inedit de drums&electronica cu Sebastian Arnold, The Mad Scientist Drummer, din Germania. Concertul va avea loc joi, 17 mai, incepand cu orele 20:00 in Club Phoenix.

Sebastian Arnold este un one-man-band ce canta simultan la tobe si sintetizator. El reuseste sa creeze un mix dansabil de jazz, muzica electronica, post-rock si indietronica folosindu-se de setul lui de tobe pentru a interactiona direct cu echipamentul electronic. Isi construieste structura melodiilor folosind bucle muzicale si secvente declansate de sintetizator, fiind capabil sa improvizeze exact ca un cantaret de jazz. Sound-ul electro relaxat, imbinat cu beat-urile groovy ale unei tobe acustice, fac din concertele lui Sebastian Arnold un show absolut necesar de vazut si de ascultat de catre toti iubitorii club-sound-ului ingrijit si ai percutiei.

Multe idei care provin din proiectele si colaborarile in muzica, arta si tehnologia informatiei ale lui Arnold, si-au gasit locul in spectacolele lui solo inca din 2008. A lansat mai multe CD-uri la propria lui casa de discuri, beeah-music, printre care si doua albume solo "mad scientist drummer" si "Attempt to change a running system e.p." , apare in diverse compilatii si pe coloana sonora a numeroase filme internationale. Sebastian Arnold merge in mod frecvent in turneu in cluburile din Germania si Europa si pe perioada verii isi prezinta muzica la mai multe festivaluri de gen.

Rezervari se pot face la numarul de telefon: 0757/197.274 - Intrarea libera

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii