ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
15-12-2011, ora 15:17

Colinde crestine la BCU

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 17 Decembrie incepand cu ora 19:00 Asociatia Studenteasca AMiCUS Iasi (Adventist Ministry in College and University Students) organizeaza concert de colinde crestine.

Evenimentul, numit Mister de Betleem va avea loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi si are ca scop evidentierea adevaratului motiv al serbarii Craciunului, nasterea Mantuitorului.

Corul AMiCUS Iasi, Corul Barbatesc si Grupul Vocal Bel Canto dirijati de trei specialisti in domeniu Andrei Lucaci, Marta Burtuloi si Cristian Apostol vor colinda iesenii prezenti la concert cu piese precum O ce veste minunata, Go tell it on the mountain, Emmanuel, Prunc umil ni s-a nascut si multe altele.

Potrivit reprezentantului PR al asociatiei Andrei Ciobanu, "concertul de colinde va tine aproximativ o ora iar celor trei grupuri vocale li se vor alatura doua soliste si anume Aldana Cazacu si Nobby".

Acesta a mai precizat ca "evenimentul nu se afla la prima editie, anul trecut avand loc in aceeasi sala scaunele au fost ocupate aproape in totalitate. " Pentru a avea acces in sala de concert nu se percepe nici o taxa de intrare sau participare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii