A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190172.7146.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci tendinte de primavara pe care este obligatoriu sa le incerci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
15-03-2012, ora 12:26

Cinci tendinte de primavara pe care este obligatoriu sa le incerci

Articol de Madalina Irimia

In sfarsit putem sa spunem ca primavara este aici si odata cu razele mai calde ale soarelui ne revine si pofta de viata si cheful de… fashion.

Daca vrei sa profiti din plin de aceasta primavara si sa te simti ca o diva pe covorul rosu atunci cand pasesti intr-o incapere, iata care sunt cele cinci tendinte de primavara pe care nu trebuie sa le ratezi.

1. Gulere pretioase. Cel mai cool accesoriu din aceasta primavara sunt gulerele detasabile din paiete, margele, sau pietre colorate pe care le poti adauga la tricouri, rochii sau bluze. Cu cat e mai colorat gulerul tau, cu atat mai bine.

2. Pliseuri. Pliseurile sunt in voga si in acest sezon , asa ca trebuie sa iti adaugi in garderoba o fusta plisata in culori de bomboana fondanta. Romantice si sexy aceste fuste iti vor face primavara mai frumoasa.

3. Culoarea mandarinei. Daca exista o culoare a sezonului atunci aceasta este portocaliul mandarina. O rochie, o fusta sau macar o esarfa de aceasta culoare iti vor face zilele de primavara sa para si mai vesele.

4. Volane. Volanele sunt mai ales pe talie primavara asta. Ele nu se mai regasesc la capatul de jos al fustelor sau rochiilor, ci in partea de sus, in loc de bata. Trebuie sa te avertizam insa ca daca nu ai o talie foarte subtire, acest trend nu ti se potriveste.

5. Bluze scurte. Bustierele care lasa abdomenul la vedere sunt din nou in tendinte, totusi, in acest sezon designerii le-au asociat cu fuste cu talie inalta. De asemenea, este o tendinta potrivita doar celor cu o silueta de top model. (acasatv.ro)

Foto: girlsgocrazy.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii