A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720344098.3226.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai mari temeri pe care le au barbatii in pat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-03-2012, ora 14:42

Cele mai mari temeri pe care le au barbatii in pat

Articol de Madalina Irimia

Barbatii isi fac uneori chiar mai multe griji decat femeile atunci cand vine vorba de sex. Specialistii vin sa ii linisteasca deoarece cele mai multe temeri nu sunt intemeiate.

Parul de pe piept, lipsa de erectie sau marimea penisului sunt principalele temeri ale barbatilor. O serie de studii realizate de-a lungul timpului au aratat ca problemele lor nu sunt atat de serioase si de cele mai multe ori exista rezolvari foarte simple pentru ele.

Femeilor nu le place parul de pe pietul barbatilor

Sigur ca fiecare femeie are gusturile ei in materie de barbati, insa un studiu publicat de Archives of Sexual Behavoir arata ca, cu toate ca media promoveaza mai nou imaginea barbatului ideal ca fiind fara prea mult par pe corp, femeila inca gasesc atractiv un barbat cu par pe piept.

Marimea conteaza

Majoritatea femeilor nu considera importanta marimea penisului. Un studiu olandez arata ca, dintre femeile care au fost chestionate, doar 1% au declarat ca marimea penisului este "foarte importanta", alte 20% au catalogat aceasta problema ca fiind “importanta". In contrast cu aceste cifre, 22% au declarat ca nu conteaza absolut deloc marimea penisului, iar 55% sustin ca are si marimea penisului importanta ei, insa nu este un criteriu decisiv in alegerea unui partener pentru o relatie de lunga durata.

Care e marimea medie a unui penis erect

Iluzia pe care o vand filmele porno este o minciuna, arata studiile. Marimea medie a unui penis erect este intre 12,7 cm si 15,2 cm.

O femeie se simte satisfacuta doar daca ajunge la orgasm

Orice femeie isi doreste sa aiba orgasm, cu toate astea insa nu orgasmul este cel mai satisfacator moment identificat de femei in timpul partidelor de sex. Studiile au aratat ca femeile se simt mai multumite atunci cand sexul este mai pasional, atunci cand se simt iubite cu adevarat sau cand au parte de un preludiu romantic dar si erotic in acelasi timp.

Este mai placut fara prezervativ

Studiile au aratat ca prezervativul nu diminueaza placerea pe care ambii parteneri o simt in timpul unei partide de sex. Faptul ca prezervativul ar strica placerea sexului este doar un mit.

Ejalucarea precoce

Cea mai intalnita disfunctie sexuala este ejacularea precoce. Aceasta afecteaza intre 20 si 30% dintre barbatii de toate varstele. Cu toate astea, multi barbati sunt ingrijorati degeaba. Cuvantul “prematur" poate fi interpretat subiectiv. Expertii sustin ca ejacularea precoce este atunci cand se produce dupa mai putin de 2-3 minute de la penetrarea vaginala. Media timpului de la prima penetrare pana la ejaculare este de 5 minute.

Toti barbatii au probleme erectile la un moment dat din viata lor

Un studiu realizat in 1994 arata ca 52% dintre barbati au probleme cu erectia. Cel mai des intalnite cazuri sunt la barbatii cu varste de peste 40 de ani. Aceste situatii tin de starea generala de sanatate, problemele de circulatie care pot aparea, bolile de inima sau diabetul. Alte cauze pot fi de ordin emotional, cum ar fi depresiile sau nervozitatea.

Sursa: EVZ.ro

Foto: unica.ro

     
Tag-uri: barbati, temeri, pat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii