ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
21-01-2012, ora 15:48

Ce trebuie sa faci pentru a avea un decolteu frumos

Articol de Madalina Irimia

Decolteul este la fel de important ca si tenul, desi femeile au tendinta sa neglijeze aceasta zona. Ingrijirea decolteului este foarte importanta daca vrei sa iti pastrezi aspectul tanar al pielii si daca vrei sa iti pui in evidenta bustul. Iata ce trebuie sa stii pentru o ingrijire sanatoasa a decolteului.

1. Cea mai facila metoda de a-ti ingriji decolteul este sa incluzi acest segment de piele in rutina ta zilnica de ingrijire a tenului. Asta inseamna ca atunci cand te demachiezi, trebuie sa ai in vedere si decolteul. Acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de hidratare.

2. Pielea din aceasta zona a corpului este foarte sensibila, asa ca ar trebui sa folosesti si pentru decolteu o crema hidratanta cu factor ridicat de protectie solara.

3. Foarte important pentru a avea un decolteu frumos este si gomajul. Exfolierea saptamanala se va face cu un produs special pentru ten si nu pentru corp, deoarece pielea este foarte sensibila.

4. Masajul decolteului si al sanilor este si el foarte important. Foloseste pentru un masaj delicat ulei de migdale dulci presat la rece care este excelent pentru pielea sensibila a decolteului dar este si un tonic mamar.

5. O masca cu argila si ulei masline este foarte benefica pentru decolteu si chiar pentru sani asa ca nu uita ca macar o data pe saptamana sa iti prepari un astfel de tratament.(acasatv.ro)

Foto: feelgoodstyle.com

     
Tag-uri: Decolteu, masca, hidratare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii