ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
20-02-2012, ora 09:12

Ce spune inelul de logodna despre tine (Galerie foto)

Articol de Madalina Irimia

Inelul de logodna nu este cumparat de tine, ci de catre persoana care se presupune ca te stie cel mai bine, caci veti sta o viata intreaga impreuna.

Astfel, el poate sa spuna cate ceva despre personalitatea ta, cel putin din punctul de vedere al celuilalt, conform Msn.com . Iata ce pot intelege altii atunci cand iti privesc inelarul, despre tine si relatia ta:

Inel oval: inseamna ca sunteti foarte uniti in cuplusi ca nunta va fi colorata, vesela, niciun detaliu nefiind uitat.

Inel rotund: esti tradtionalista si te mariti cu un barbat care, in primul rand, este cel mai bun prieten al tau, asa ca urmeaza o viata linistita si in care veti impartasi totul unul altuia.

Piatra taiata cubic: inseamna ca esti o fata sofisticata, "de oras". Esti femeia visurilor lui, iar nunta voastra va ramane in amintirea tuturor ca un eveniment impresionant.

Forma de perna, romb: te asemeni oarecum cu Grace Kelly, iar iubitul tau iti acorda spatiu sa-ti arati personalitatea. Nunta va fi extrem de eleganta.

Inel de printesa: iti plac lucrurile sclipitoare si logodnicul tau te trateaza ca pe o printesa. La nunta cel mai probabil vei purta o tiara cu multe pietre stralucitoare.

Piatra in forma de para: clasic, dar totusi usor diferit. Inseamna ca esti independenta, dar ca alegi sa te dedici relatiei tale. Nunta va fi contemporana, moderna, sic si cu idei inovative.

Inel de marchiza: stilul tau este cel al Hollywood-ului de odinioara. Iubitul te pune pe un piedestal si te lasa sa stralucesti, dar iti adora si stilul. Nunta va fi una selecta, creand o atmosefara pe care invitatii nu o vor uita.

Inel in forma de inima: esti o romantica incurabila, iar viitorul sot este indragostit pana peste cap de tine, astfel incat iti va face placerea si cu acest inel, desi barbatii nu se dau in vant dupa inimioare. La nunta sigur vor fi petale de flori, sculpturi de gheata si alte elemente de poveste.

Foto: limedo.ro

Sursa: ziare.com

     
Tag-uri: inel, logodna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ionut,  06.08.2015 01:28

as vrea si eu asa ceva pentru prietena mea

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii