A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720336272.6953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CINEMA. Source code – Transfer de identitate (2011). Vezi trailer.
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
18-04-2011, ora 14:50

CINEMA. Source code – Transfer de identitate (2011). Vezi trailer.

Articol de Alina Gorovei

Capitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeste in corpul unui necunoscut, intr-un tren spre Chicago, fara a sti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descopera ca face parte dintr-o operatiune speciala cu scopul de a opri un atac terorist in urma caruia un tren a fost aruncat in aer. Iar misiunea cu totul neobisnuita, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursa, un program care ii permite lui Colter sa preia identitatea unui alt individ, in ultimele minute ale vietii acestuia.

Confruntandu-se cu o a doua amenintare, cu mult mai periculoasa, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai orasului Chicago, Colter retraieste explozia trenului iar si iar. De fiecare data incearca sa adune mai multe indicii prin care sa se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde si a preveni un nou atac.

Un film plin de tensiune si rssturnari neasteptate de situatie, Transfer de identitate este un action thriller inteligent, in regia lui Duncan Jones (Moon), cu Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan (Eagle Eye, Due Date), Vera Farmiga (Up in the Air, The Departed), si Jeffrey Wright (Quantum of Solace, Syriana).

Filmul ruleaza la Cinema City la orele 12:40, 16:40, 18:40, 20:40 si 22:40. Rank IMDb 7,9/10.

Video: YouTube. com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii