A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684240.238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CINEMA: „The Next Three Days” (2010) Vezi TRAILER
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
01-05-2011, ora 02:21

CINEMA: „The Next Three Days” (2010) Vezi TRAILER

Articol de Andra Petrariu

Filmul „The Next Three Days” sau „Trei zile de cosmar” este o drama aparuta in anul 2010, regizata de Paul Haggis, din distributie facand parte actorii Liam Neeson, Russell Crowe, Olivia Wilde si Elizabeth Banks.

Filmul, unul plin de actiune si suspans, prezinta povestea unei familii care isi schimba radical destinul atunci cand unul dintre soti este acuzat ca a savarsit o crima oribila pe nedrept. John Brennan este devastat de situatia in care a fost pusa sotia sa, Lara, si incearca cu disperare sa gaseasca o cale de a o salva. Timp de trei ani acesta a cautat o cale sa anuleze verdictul, insa judecatorii au respins si ultimul apel, Lara intrand intr-o stare de depresie ce a determinat-o sa se gandeasca pana si la solutia de a se sinucide. Astfel, John are la dispozitie doar trei zile pentru a rezolva situatia si pune la cale un plan nebunesc, riscandu-si viata pentru femeia pe care o iubeste.

Filmul ruleaza la Cinema Republica de astazi pana joi, de la orele 15:00, 17:15 si 19:30. Rank IMDb 7.4/10.

Video: YouTube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii