A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720457635.1047.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

CINEMA: The Dilemma-Cum sa o dai sa fie bine? (2011) Vezi TRAILER
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-04-2011, ora 13:56

CINEMA: The Dilemma-Cum sa o dai sa fie bine? (2011) Vezi TRAILER

Articol de Andra Petrariu

“The Dilemma” este o comedie aparuta anul acesta, regizata de Ron Howard, ce ii are ca protagonisti pe Jennifer Connelly, Vince Vaughn, Winona Ryder si Kevin James.

Filmul prezinta o poveste despre cat de departe poate merge o prietenie intre doi barbati inainte de a exploda totul in fata. Ronny si Nick au fost cei mai buni prieteni inca din perioada liceului, iar in prezent sunt parteneri la o firma de design auto si se pregatesc sa sustina o prezentare ce le-ar putea relansa afacerea. Nick este casatorit cu frumoasa si tanara Geneva si pare extrem de fericit in casnicie, iar Ronny este implicat intr-o relatie serioasa cu Beth, idealizand mariajul amicului sau.si considerandu-l un model. Astfel, totul o ia razna cand Ronny o vede pe sotia celui mai bun prieten sarutandu-se cu un alt barbat si decide sa porneasca pe cont propriu o investigatie pentru a vedea ce se intampla.Incet, incet situatia scapa de sub control, acesta afland ca si Nick are secrete bine ascunse. Timpul trece, momentul in care cei doi trebuie sa isi sustina proiectul de afaceri se apropie, iar Ronny trebuie sa se hotarasca repede cum si cand ii va spune adevarul celui mai bun prieten.

Filmul ruleaza la Cinema Republica de luni pana joi, la orele 15.00, 17.15 si 19.30. Rank IMDb 4.9/10.

Video: youtube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii