ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-04-2011, ora 18:36

CINEMA: "Buna! Ce faci?" (2011) Vezi TRAILER

Articol de Andra Petrariu

„Buna! Ce faci?” este o comedie romantica aparuta anul acesta, regizata de Alexandru Maftei, ce ii are ca protagonisti pe Ionel Mihailescu si Dana Voicu.

Cu o durata de 105 minute, filmul romanesc prezinta suisurile si coborasurile din spatele unei casnicii cu multi ani in spate. Gabriel si Gabriela, personajele principale ale proiectiei cinematografice, au trait impreuna aproape 20 de ani fericiti, insa flacara iubirii si-a pierdut din intensitate pe parcurs, iar in prezent ei nu se mai simt atrasi unul fata de celalalt. Rutina zilnica isi spune cuvantul asa ca cei doi soti descopera internetul si comunicarea online cu persoane necunoscute. Ambii se indragostesc, fara sa stie ca de fapt ca s-au regasit unul pe celalalt.

Atractia pentru necunoscut si sentimentul de vinovatie ca se inseala unul pe altul, ii ajuta pe Gabriel si Gabriela sa se redescopere. Baiatul lor, Vladimir, un adolescent cu o viata sexuala foarte activa, devine confuz si nu intelege foarte bine situatia parintilor, pe care nu i-a mai vazut asa pasionali si manati de dorinte ascunse. Cu toate astea, intalnirea dintre cei doi amanti virtuali este inevitabila, asa ca... Uitati-va pentru a afla finalul!

Filmul ruleaza la Cinema Victoria incepand de astazi pana joia viitoare, de la ora 20.00. Rank IMDb 7.5/10.

Video: YouTube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ela,  29.04.2011 18:40

E chiar frumos filmul merita vazut.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii