A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663969.388.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Blogul ca instrument de branding”, la Carturesti Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
21-05-2013, ora 15:20

“Blogul ca instrument de branding”, la Carturesti Iasi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia PRIME Iasi organizeaza pe data de 22 mai 2013 a noua editie a proiectului PR Tea de Iasi, o intalnire informala intre studentii de la Comunicare si Relatii publice, sectiuni adiacente si specialisti in domeniu.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Librariei Carturesti din Palas Mall, incepand cu orele 19, iar tema acestei editii vizeaza modul in care se constituie Blogul ca instrument de branding.

Invitatii acestei editii sunt Andrei Butnarasu si Vali Petcu (Zoso), bloggeri profesionisti, care vor discuta despre cum pot fi utilizate eficient blogurile pentru crearea brandului personal si modul in care bloggerii intermediaza relatiile dintre marile companii care doresc sa se promoveze si publicul pe care il au in vedere.

Pentru studentii care doresc sa participe la eveniment, inscrierile se vor face intre 13 si 20 mai. Se vor putea inscrie toti cei care urmeaza una dintre sectiunile Comunicare si Relatii Publice, Marketing sau Jurnalism, intrand pe pagina de facebook PR Tea de Iasi si completand formularul.

     
Tag-uri: Carturesti, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii