ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
05-03-2014, ora 05:30

“Vicleniile lui Scapin”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ateneul Tatarasi invita publicul, vineri, 7 martie, de la ora 19.00, la reprezentatia spectacolului de teatru “Vicleniile lui Scapin”, adaptare dupa Moliere, in regia lui Nucu Ionescu.

Distributie:

Constantin Avadanii/ Viorel Varlan, George Sfaiter, George Gradinariu, Vlad Baba, Sergiu Moraru/ Adrian Marele, Anca Gutui/ Maria Madalina Costin, Emma Toma.

Textele astea clasice, atat de vechi,... sunt mai contemporane decat noi toti la un loc. Si asta pentru ca scrise acum sute de ani in urma sau chiar mii, ne arata cu fiecare noua punere in scena ca in toti anii acestia care s-au scurs, noi oamenii am ramas la fel, cu sufletele mici si meschine. Comedia lui Moliere, Vicleniile lui Scapin, pe care o vom prezenta publicului in minunatul spatiu al Ateneului din Iasi, pune in lumina lupta dintre dragostea de bani si dragostea de oameni. Ne propunem sa radem de oamenii ipocriti, zgarciti, cu sufletele mazgalite de culoarea banilor si sa dam o floare din lumina celor care au curajul sa iubeasca adevarat. Va asteptam la Ateneu sa radeti pe saturate nepoti, bunici, unchi si parinti, toti cei care sunteti indragostiti, pentru ca ... povestea e despre noi”, a precizatNucu Ionescu, regizor Vicleniile lui Scapin.

Rezervari online: http://www.ateneutatarasi.ro/

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenti, pensionari: 10 lei

Program casierie bilete: luni - vineri 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea fiecarui spectacol.

     
Tag-uri: spectacol, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii