A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720172387.8224.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Serile Crilia”, la Carturesti Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
25-10-2012, ora 04:28

„Serile Crilia”, la Carturesti Iasi

Articol de Madalina Irimia

Joi, 25 octombrie, la ora 18.00 va avea loc la Libraria Carturesti din Palas Mall, „Serile Crilia” cu Traian Luca.

In octombrie iti propunem sa vii la Serile CRILIA si sa inveti de la Traian Luca, Key Product Manager la Gemini CAD Systems. Si crede-ne ca ai ce invata. Pregatire pentru antreprenoriat: Lectia nr.1 - Invata! Traian ne va vorbi despre alegerile bune care ne pot usura drumul intr-o cariera in antreprenoriat prin prisma propriei experiente. Ne va povesti despre obstacolele pe care el insusi le-a intalnit in cariera lui de antreprenor si care sunt lucrurile de care orice antreprenor in devenire ar trebui sa profite. Ce greseli "testate" ar cam trebui sa evitam? Ce trebuie sa invatam, de unde, cum pentru a fi mai pregatiti sa incepem o afacere? Sunt intrebari la care invitatul nostru va raspunde . Va propunem sa va faceti o lista MARE cu intrebari pentru Traian si experienta lui antreprenoriala si sa le adresati cu voce TARE la Serile CRILIA”, informeaza organizatorii.

Inscrieri la: http://crilia.ro/serile-crilia-cu-traian-luca/

Si daca nu v-am convins, il lasam pe invitatul nostru sa va convinga:

Am in jurul meu prieteni care ma cunosc de ani buni, si care inca ma intreaba nedumeriti: tu de fapt cu ce te ocupi ?? Desi afacerea pe care o conduc in domeniul software ar putea fi privita ca destul de conventionala in peisajul de business al Iasului, unde aceasta industrie si-a gasit un mediu foarte fertil si a inflorit, nu e deloc asa. Va voi povesti cum poti sa construiesti de la zero un produs complet romanesc, si cum poti apoi sa duci acest produs in alte zeci de tari si sa gasesti oameni care sa ii accepte originea romaneasca si sa il cumpere. Povestea va incepe insa mult mai departe in timp, in urma cu 20 de ani, cand eram FOARTE departe de ce sunt acum. (p.s. Sa nu credeti ca voi veni in costum; poza de alaturi a fost trecuta, cred, prin Photoshop ca sa arat asa serios…)”, a precizat Traian Luca.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii