ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
31-05-2012, ora 14:13

“Atentie, fetele marcheaza!” a strans peste 7 000 de lei. Vezi scopul caritabil pentru care s-a organizat evenimentul

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 28 mai 2012, echipa Addjoy formata din 18 masteranzi la Facultatea de Economie si Administrarea afecerilor, in parteneriat cu Fundatia Serviciilor Sociale Bethany a realizat evenimentul sportiv cu scop caritabil “Atentie, fetele marcheaza!”.

Evenimentul a constat intr-un mic campionat de fotbal feminin la care au luat parte 4 echipe a cate 9 fete fiecare, printre care CS Navobi Iasi si echipa Facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Pe langa meciurile de fotbal spectatorii au mai putut admira demonstratii de Freestyle Football cu Stefan Florescu si Vlad Batranu, au putut dansa alaturi de Zumba Slim Iasi si Grupo Capoiera Brasil Iasi.

Invitatul special si moderatorul evenimentului a fost vedeta de televiziune Cristian Hrubaru care a incantat spectatorii prin glume, dansuri si priceperea de a controla mingea de fotbal.

La eveniment au fost prezente peste 400 de persoane, suma stransa in urma evenimentului fiind de 7.719 lei.

Scopul evenimentului a fost sprijinirea lui Marian, un copil in varsta de 8 ani, ce are nevoie de o proteza functionala pentru mana dreapta pe care parintii lui nu si-o puteau permite. Din banii obtinuti in urma evenimentului organizat de echipa AddJoy, Marian va putea beneficia de aceasta proteza.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii