ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2016, ora 09:54

Zuckerberg lanseaza pentru 2016 o provocare pentru utilizatorii Facebook: „Sa se ridice de la calculator si sa alerge”

Articol de Cristian Amariei
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii retelei de socializare - 'sa se ridice de la calculator si sa alerge', scrie theverge.com, care citeaza o postare a lui Zuckerberg pe reteaua de socializare in care acesta anunta ca va alerga 587 de km in 2016.

Zuckerberg, care si-a intitulat campania 'Un an de alergare' ('A Year of Runing'), i-a incurajat pe utilizatorii retelei Facebook sa alerge aceeasi distanta in 2016.

'Aceasta este o distanta mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc', a scris Zuckerberg pe Facebook. 'Este o mila (n.red. — aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezinta mai putin de 10 minute de alergare in fiecare zi', conform aceluiasi mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 'Year of Books', a creat pe Facebook un grup de discutii dedicat campaniei din acest an, 'A Year of Running', unde utilizatorii isi pot impartasi experientele. Fondatorul Facebook a anuntat ca va posta frecvent, pana in prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai retelei de socializare.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii