A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664432.3261.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zodiile care vor castiga cei mai multi bani in luna iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2015, ora 11:08

Zodiile care vor castiga cei mai multi bani in luna iulie

Articol de Madalina Irimia
Banii si stabilitatea financiara au trecut pe primul loc, cand vine vorba de prioritatile din viata noastra. Asadar care sunt zodiile ce vor castiga cei mai multi bani in aceasta luna.

Gemeni

Avand in vedere ca norocul, pentru acesti nativi, este de-a dreptul o calitate cu care s-au nascut, nu este de mirare ca se afla pe primul loc in listele noastre. Da, vor castiga cei mai multi bani in luna iulie si nu numai. Vor avea de castigat in decursul intregului an si nu este prea devreme pentru a ne pronunta. Din pacate cand vorbim de castig, vorbim numai de cel de pe plan financiar, unde exceleaza, deoarece pe plan sentimental, stau din ce in ce mai prost. Gemenii vor face alegerile cele mai bune si cele mai profitabile insa, deseori trebuie sa mai ceara si parerea celor din jur.

Rac

Chiar daca sunteti o fire mai pesimista, in luna iulie sunt sanse foarte mari sa intre sume considerabile in pusculita dumneavoastra sau in cont. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti rabdare si sa profitati la maxim de tot ce vi se iveste in cale, deoarece sansele sa reusiti in tot ceea ce va propuneti sunt foarte mari. increderea in fortele proprii si in intuitia dumneavoastra sunt cele 2 in care trebuie sa va puneti toate gandurile si planurile.

Balanta

In ultimile luni ati muncit foarte mult pentru a avea parte de o astfel de perioada, cum este aceasta din prezent, in care sa va bucurati de beneficii si mai ales de o situatie materiala extraordinar de buna. Dar daca nu va implicati indestul, planurile si proiectele vor ramane si vor fi lasate de izbeliste, lucru ce va va aduce mai multe neplaceri si chiar unele pierderi minore. Oricum ar fi, sunteti una din acele zodii care vor castiga cei mai multi bani in aceasta luna deoarece dati dovada de foarte multa energie, originalitate si mai ales creativitate.

Citeste continuarea aici.

     
Tag-uri: zodii, bani, iulie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii