A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727619082.0668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zodiile care au succes in afaceri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2014, ora 12:03

Zodiile care au succes in afaceri

Articol de Madalina Irimia

Fiecare zodie ofera avantejele ei cand e vorba de afaceri si de profit. Insa nu toate pot obtine succesul absolut atunci cand vorbim de negociere si bani. Iata care sunt zodiile... care se bucura de mare succes in afaceri si exemple de nativi de succes!

Berbec: Au multa initiativa, curajul de a experimenta lucruri noi si o atitudine incisiva gen "il dai afara pe usa si intra pe fereastra". Din pacate, pot sa piarda din cauza impulsivitatii. Exemplu: George Copos.

Taur: Afaceristi inascuti, Taurii au un al saselea simt cand vine vorba de bani. Perseverenta si forta cu care isi urmaresc sopurile ii duc adesea spre bogatia pe care si-o doresc. Exemplu: Ion Tiriac.

Gemeni: Guvernati de insusi patronul negotului, Mercur, au afacerile in sange. O mare calitate a lor este adaptabilitatea la orice piata sau conditii si dibacia in comunicare. Exemplu: Donad Trump.

Rac: Are nevoie de bogatie ca sa se simta "asigurat". Este suspicios in alegerea partenerilor de afaceri si are toane, dupa fazele Lunii. Dar poate fi la fel de perseverent ca apa care sapa in stanca. Intuitia il ajuta, iarasi foarte mult. Exemplu: Gigi Becali

Leu: Are nevoie sa straluceasca, iar daca pentru aceasta e nevoie de o avere impresionanta, o s-o faca! De obicei isi asigura parteneri puternici si e gata sa calce pe cadavre pentru atingerea scopului propus. Exemplu: Dinu Patriciu.

Integral pe unica.ro

Foto: blackenterprise.com

     
Tag-uri: zodie, afacere, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii