ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2016, ora 10:48

Zodii care au noroc la bani in luna aprilie

Articol de Cristian Amariei
Luna aprilie vine cu vesti bune pe plan financiar pentru cinci reprezentanti ai zodiacului. Iata care sunt norocosii lui Prier din punct de vedere al castigurilor financiare.

Berbec

Berbecii sunt foarte norocosi la bani in aprilie, in special in primele doua saptamani ale lunii. Au parte de castiguri financiare substantiale, bonusuri sau prime… Dar trebuie sa ai mare grija ce vei face cu acesti bani, cum ii vei investi. Ai nevoie de ei pentru a-ti termina renovarile la o casa, pentru a face o achizitie pe care o astepti de multa vreme sau pentru a plati vacanta in care vei pleca la vara. Vei fi tentat totusi sa cheltuiesti ceea ce castigi pe nimicuri de zi cu zi. Este important sa-ti administrezi banii cu cap, sa ai grija unde se duce fiecare leut, pentru ca altfel risti sa ramai fara ei. Daca vei pati asta, mai si iunie iti vor fi favorabile pentru noi economii.

Gemeni

Luna aprilie poate veni cu venituri frumusele pentru reprezentantii zodiei Gemeni. insa numai pentru aceia care au ales sa renunte din timp la job-ul pe care il au si sa munceasca intr-un domeniu de care sunt foarte pasionati. Aici vor avea ocazia sa-si dezvaluie calitatile, sa-si arate talentul. Astfel vor fi remunerati pe masura muncii lor. Aceasta este conditia prin care Gemenii pot castiga bani buni in aprilie.

Leu

In aprilie, Leii sunt intr-o forma foarte buna. Demonstreaza ca merita sa ocupe pozitia pe care o au in companie si vor fi rasplatiti pentru loialitate si creativitate. Vor primi o marire de salariu sau isi vor renegocia contractele, pentru a beneficia de alte avantaje puse la dispozitie de firma: o asigurare medicala foarte buna, abonamente la sala sau la evenimente exclusiviste.

Balanta

Balanta este pregatita sa o ia pe un drum nou in aprilie din punct de vedere al carierei. Va avea parte de noi experiente in acest plan, va interactiona cu oameni noi, iar castigurile vor fi substantiale. Primele trei saptamani din aprilie vor fi intense, pentru ca Soarele se gaseste in casa Relatiilor, insa in ultima saptamana Balanta se va bucura de mult asteptatele castiguri. Firi echilibrate, care stiu sa-si dramuiasca veniturile, Balantele vor fi pline de idei despre cum sa-si sporeasca aceste castiguri.

Capricorn

Aprilie este norocoasa si pentru Capricorni. De fapt, pana pe 12 mai Venus se afla in casa Carierei, ceea ce inseamna ca aceasta zodie se va bucura de venituri suplimentare. Pentru ca sunt cei mai muncitori din zodiac, banii primiti de Capricorn sunt mai mult decat meritati si au o semnificatie importanta pentru reprezentantii acestui semn astral: faptul ca eforturile lor sunt apreciate de cineva.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: zodii, noroc, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii