ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2015, ora 12:38

Zlatan Ibrahimovici si-a tatuat temporar 15 nume pentru a atrage atentia asupra foametei

Articol de Madalina Irimia
Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, si-a facut 15 tatuaje temporare fiecare reprezentand o persoana din lume care sufera de foamete, el dorind sa atraga astfel atentia pentru o campanie a Programului Alimentar Mondial al Natiunilor Unite, informeaza thestar.com

Ibrahimovici a marcat, sambata, in minutul 2 al partidei cu Caen, din etapa a XXV-a a Ligue 1, dupa care si-a scos tricoul pentru a se vedea cele 15 tatuaje temporare. El a fost avertizat de arbitrul intalnirii, iar in urma cartonasului galben primit va rata partida cu AS Monaco de peste doua saptamani.

"Cand mi-am scos tricoul in meciul cu Caen, toata lumea m-a intrebat ce este cu aceste tatuaje noi. Am avut 15 tatuaje temporare pe corpul meu, sunt nume ale unor persoane reale care sufera de foamete in lume. in timp ce acele tatuaje au disparut acum, acei oameni exista... Sper ca ii puteti vedea prin intermediul meu", a spus Ibrahimovici.

Zlatan Ibrahimovici a declarat ca a acceptat sa isi faca tatuajele pentru a creste notorietatea Programului Alimentar Mondial al Natiunilor Unite, care lupta pentru combaterea foametei la nivel mondial.

"Oriunde merg, lumea ma recunoaste, imi striga numele, ma ovationeaza. Dar sunt nume pe care nimeni nu le ovationeaza. Daca as putea, mi-as scrie numele fiecarei persoane pe corp, dar sunt 805 milioane de oameni care sufera de foamete in lume. Asa ca, de fiecare data cand imi veti auzi numele, va veti gandi la numele lor. Cand ma veti vedea, ii veti vedea pe ei", a completat Ibrahimovici.

Marina Catena, directorul programului in Franta, a anuntat ca popularitatea uriasa a lui Ibrahimovici la nivel mondial l-a transformat in candidatul ideal.

"Am avut un vis ca o persoana sa transmita mesajul intr-un mod simplu. Ne-am gandit la Zlatan Ibrahimovici, caruia i se cere tot timpul autograful, asa ca de aceasta data de ce sa nu aiba el autografe pe corpul sau?! Suntem mandri ca a acceptat sa transmita mesajul", a explicat Catena.

Sursa: mediafax.ro
Foto: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii