A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662265.287.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua mondiala a frumusetii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2014, ora 08:49

Ziua mondiala a frumusetii

Articol de Madalina Irimia
Ziua mondiala a frumusetii (World Beauty Day) aniversata, anual, la 9 septembrie, este o zi dedicata tuturor celor iubitori de frumos.

Genialul scriitor rus Fiodor Dostoievski a scris celebra fraza: "Frumusetea va salva lumea". Nikolai Roerich a adaugat: "Constientizarea frumusetii va salva lumea". Romancierul francez Honore de Balzac spunea "Frumosul se simte, nu incape intr-o definitie."

Astazi frumusetea nu e perceputa ca fiind neaparat ceva cu ce te nasti, ci rezultatul unei griji si atentii sporite asupra proprii imaginii. Frumusete inseamna armonie: curatenie, informare, ingrijire, sanatate, un mod sanatos de viata si atitudine.

Frumusetea ocupa un loc de pret in vietile noastre. in aceasta zi se desfasoara numeroase concursuri de frumusete pe tot globul.

Abilitatea unei persoane de a percepe frumusetea este conditionata de mediul in care a crescut de educatia primita.

Chiar daca se spune ca frumusetea vine din interior, se acorda o mare importanta si exteriorului, constatandu-se o crestere a numarului de femei, in special, care iau cu asalt saloanele de infrumusetare. Daca in trecut cele mai cautate erau frizeriile, acum in top au ajuns saloanele care ofera pachete intregi de solar, manichiura, pedichiura sau masaj. Nici barbatii nu se lasa mai prejos, numarul celor care se ingrijesc de aspectul exterior fiind si el in crestere.

Ideea de frumusete poate fi intalnita oriunde, fie ca este vorba de o locatie, un obiect, o persoana sau o simpla stare de spirit.

Ziua mondiala a frumusetii este si un omagiu adus tuturor celor ce lucreaza in domeniul infrumusetarii, intre acestia facand parte si esteticieni, stilisti, designeri, instructori de fitness.

Incepand din 1995, la initiativa Comitetului International al Esteticii si Cosmeticii (SIDESKO), se sarbatoreste Ziua mondiala a frumusetii. Este dedicata in special esteticienilor, stilistilor, designerilor, instructorilor de fitness si a tuturor celor ce lucreaza in domeniul infrumusetarii.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii