A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662454.6331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ziua internationala a imbratisarilor. Tipuri de imbratisari de care avem nevoie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2014, ora 13:08

Ziua internationala a imbratisarilor. Tipuri de imbratisari de care avem nevoie

Articol de Madalina Irimia

Daca va ia cineva in brate pe 21 ianuarie nu va speriati. Are un motiv intemeiat sa faca acest lucru. Asta pentru ca in lumea intreaga, este marcata o sarbatoare cel putin neobisnuita - Ziua Internationala a Imbratisarilor.

Potrivit traditiei, in aceasta zi, oricine poate imbratisa chiar si persoane necunoscute. Sarbatoarea a aparut pentru prima data in Statele Unite, in anul 1986, iar in scurt timp s-a raspandit in toata lumea.

Nimeni nu stie, insa, cui i-a venit ideea si de ce este marcata anume pe 21 ianuarie. Se considera, totusi, ca autorii ideii au fost studentii, scrie publika.md.

Psihologii explica existenta unei astfel de sarbatori prin faptul ca oamenii au nevoie de afectiune, siguranta, dragoste si confort sufletesc.

Tipuri de imbratisari de care avem nevoie

1. Imbratisarea de “la revedere” ( aceasta este comuna pentru relatia de prietenie dar si de cuplu): cand ne intalnim cu persoana draga o imbratisam pentru a-i arata ca ne e draga, ne-a lipsit dar si pentru a-i spune cat de mult inseamna pentru noi. In cazul unei relatii de cuplu, imbratisarea este completata de un sarut, iar partenerii se simt contopiti unul cu celalalt.

2. Imbratisarea nocturna – este caracteristica relatiei de cuplu dar si celei intre copil si parinte. In linistea noptii ce e mai placut decat sa simti ca partenerul te imbratiseaza, simti caldura corpului lui, te simti iubita si in acelasi timp ocrotita.

3. Imbratisarea de dimineata – ceasul desteptator ne deranjeaza cand ne aduce aminte de o noua zi de munca dar parca prindem energie cand partenerul ne trezeste cu o imbratisare, ne simtim iubite, ocrotite si parca nimic nu mai conteaza si nu ne poate strica buna dispozitie.

Sursa: realitatea.net

Foto: falkvinge.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii