A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675207.3271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Zid al rusinii” pe Facebook impotriva operatoarei care a lovit cu piciorul imigrantii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-09-2015, ora 12:22

„Zid al rusinii” pe Facebook impotriva operatoarei care a lovit cu piciorul imigrantii

Articol de Cristian Amariei
Imaginile cu o operatoare de televiziune din Ungaria care a lovit cu piciorul imigranti ce treceau frontiera tarii sale au suscitat reactii aprinse in Ungaria, in conditiile in care tara este deja criticata pentru atitudinea sa fata de imigranti, informeaza AFP.

Un 'zid al rusinii' pe Facebook, care include fotografii, imagini video si comentarii cu privire la incident, a primit sustinerea a 16.000 de internauti, pana miercuri dupa-amiaza.

Imaginile, aparute marti seara pe retelele de socializare, o arata pe aceasta tanara femeie, Petra Laszlo, cu camera pe umar, punand piedica unui barbat ce fugea cu un copil in brate si lovind cu piciorul, intr-un incident separat, o fetita. Jurnalista lucra pentru un post de televiziune apropiat extremei drepte.

'Faceti de rusine profesia dumneavoastra', a scris un internaut.

Imaginile video au aratat-o pe jurnalista 'lovind cu piciorul straini, inclusiv un copil care era in mod clar solicitant de azil', a subliniat Aniko Bakonyi, de la Comitetul Helsinki din Ungaria. 'Sunt imagini socante, deoarece ea era acolo pentru a filma, ea stia foarte bine pe cine loveste', a subliniat aceasta.

Postul de televiziune unde lucra jurnalista, N1TV, apropiat extremei drepte, a anuntat de marti seara ca Petra Laszlo a fost data afara 'pentru comportament inacceptabil'.

Deocamdata, Petra Laszlo nu a reactionat public.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii