A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819331.2274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zi de doliu national, joi, in Franta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2015, ora 08:26

Zi de doliu national, joi, in Franta

Articol de Madalina Irimia
Joi a fost declarata "zi de doliu national" in Franta in memoria celor douasprezece persoane ucise in atacul comis cu o zi in urma la Paris impotriva sediului redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, potrivit Jurnalului oficial, citat de AFP.

Presedintele Francois Hollande a anuntat miercuri intr-o alocutiune televizata decretarea unei zi de doliu national, precizand ca drapelele vor coborate in berna timp de trei zile si ca "un moment de reculegere se va pastra joi la amiaza in toate institutiile publice".

"Toti cetatenii nostri trebuie sa poata sa se alature acestui omagiu.Angajatorii au fost invitati sa permita salariatilor sa participe", adauga o circulara semnata de primul ministru Manuel Valls, publicata de asemenea in Jurnalul oficial.

Catedrala Notre-Dame din Paris va face sa sune clopotele, iar apoi o slujba religioasa va avea loc, a anuntat dioceza.

Douasprezece persoane au fost ucise, printre care personalitati de marca ale saptamanalului Charlie Hebdo, caricaturistii Charb, Cabu, Wolinski, Tignous si Honore, in timp ce alte unsprezece persoane au fost ranite, intre care patru grav.

Reactiile de pe retelele sociale si in adunari spontane s-au multiplicat in noaptea de miercuri spre joi in mai multe orase din Franta si in strainatate dupa acest carnagiu.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii