A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812467.0015.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zgarcitii showbizului. Cine sunt vedetele care strang ban pe ban pentru zile negre!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2014, ora 17:32

Zgarcitii showbizului. Cine sunt vedetele care strang ban pe ban pentru zile negre!

Articol de Madalina Irimia
Chiar daca castiga sute de mii de euro intr-un an, multe dintre vedetele autohtone nu cheltuiesc banii pe care ii strang din munca lor.

Iata cine sunt celebritatile autohtone care nu sunt mana larga si pun ban pe ban pentru zile negre:

1. Monica Tatoiu

Monica Tatoiu pare cea mai eleganta femeie, iar tinutele sale par destul de scumpe. In realitate insa, vedeta da doar cativa lei pe haine si niciodata nu face excese.

"Trei sferturi dintre gentile mele sunt 'fake-uri'. De ce sa dau o gramada de bani pe o geanta? Dau cateva sute de lei, oricum, foarte putini vor observa diferenta. Second-hand-ul este tot un fel de vintage. Vintage-ul a fost inventat de anglo-saxoni, de oamenii care au respect pentru bani", a marturisit Monica Tatoiu.

2. Roxana Ionescu

Nici Roxana Ionescu nu este mana sparta atunci cand vine vorba despre bani. Vedeta a marturisit ca este chibzuita si nu ii place sa cheltuiasca banii, mai ales pentru ea.

"In ciuda faptului ca am cateva lucruri dragute, sunt destul de zgarcita cu mine, iar lucrurile dragute despre care vorbeam sunt in mare parte cumparate de sotul meu. La shopping merg doar cand am nevoie de un anumit produs. Nu stiu care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba. Poate pantofii", spunea vedeta in urma cu cativa ani.

3. Dan Negru

In topul zgarcitilor din showbizul romanesc se numara si Dan Negru. El insusi a spus ca este foarte zgarcit. "Sunt un banatean cumpatat. De fapt sunt cel mai zgarcit om de pe Pamant. Nu dau bani la cersetori, nu dau bacsisuri la taximetristi. Sunt foarte strans la punga. Ma gandesc de 10 ori inainte de a-mi cumpara ceva. Prefer sa merg la un film la Mall in cursul saptamanii pentru ca este mai ieftin, decat in weekend", marturisea in urma cu cativa ani Dan Negru.

Un apropiat a povestit ca, la un moment dat de ziua sa, Dan Negru si-a invitat colegii la bere. Le-a achitat primul rand, apoi le-a spus clar ca urmatoarele comenzi si le platesc singuri.

Mai multe pe ele.ro
     
Tag-uri: vedete, zgarcenie, showbiz
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii