ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2014, ora 11:09

Zece lucruri pe care nu le stiai despre serialul "Friends"

Articol de Madalina Irimia

Serialul "Friends" (Prietenii tai) a avut un succes enorm, fiind si o rampa de lansare pentru actorii principali. Chiar daca ultimul sezon a fost difuzat in 2004, Buzzfeed le face acum o surpriza nostalgicilor, publicand o serie de informatii despre serial pe care nu le stiau pana acum.

In primul rand, mai multe personaje dintre cele principale trebuiau jucate de alti actori. De exemplu, atat Jon Cryer, cat si Jon Favreau au fost alesi pentru rolul lui Chandler, insa au refuzat, motiv pentru care Mathew Perry a fost ultima varianta.

Nici Lisa Kudrow nu a fost prima alegere pentru rolul lui Phoebe, acesta fiind, in prima faza, oferit prezentatoarei Ellen Degeneres, care a refuzat.

Courtney Cox ar fi trebui sa joace rolul lui Rachel, insa dupa ce a citit scenariul, l-a preferat pe cel al Monicai. Totodata, in rolul brunetei trebuia sa fie Janeane Garofalo, care a refuzat oferta.

Nici numele serialului nu a fost "Friends" inca de la inceput, scenaristii avand mai multe variante pe masa: Friends Like Us, Six of One, Across the Hall, Once Upon a Time in the West Village si Insomnia Cafe.

Integral e gandul.info

Foto: theguardian.com

     
Tag-uri: film, serial, actori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii