A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834558.4388.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zboruri ieftine la inceput de an
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2015, ora 10:02

Zboruri ieftine la inceput de an

Articol de Cristian Amariei
Daca v-au mai ramas bani dupa sarbatori, este momentul sa va planificati o vacanta. Daca le cumparati acum, biletele de avion costa si de trei ori mai putin decat in restul anului.

Cine are planuri de calatorie in primele doua luni ale anului gaseste bilete de avion si de trei ori mai ieftine. De exemplu, un zbor dus-intors spre Londra, cu o companie low-cost, la finalul lunii ianuarie-inceputul lunii februarie costa doar 50 de euro. Aproape cat unul spre Roma si ceva mai mult decat unul spre Milano.

Si agentiile de turism scad preturile in aceasta perioada.

„In perioada ianuarie-februarie costul unui pachet scade intre 25 si 40%. Vin aceste reduceri, aceste discounturi foarte bune pentru a incuraja turistii sa mearga si in lunile ianuarie si februarie cand sunt usor sub-bugetati”, spune Ciprian Enea, consultant in turism.

Preturi bune sunt si pentru destinatiile noi pe care companiile aeriene le introduc din acest an.

Din martie avioanele unei companii low-cost vor zbura de pe aeroportul Otopeni si catre Florenta, iar pretul unui bilet de avion luat din timp este de doar 50 de euro.

O alta companie introduce de anul acesta zboruri din Capitala spre Pescara, Stockholm si Heraklion. Curse noi vor pleca si de pe aeroporturile din tara. De exemplu, din martie, Constanta va avea un zbor spre Milano, iar Bacau spre Liverpool.

Si aeroportul din Iasi va avea pe lista noi destinatii. Dupa zborul catre Treviso introdus luna trecuta, avioanele unei companii low-cost vor decola anul acesta si catre alte doua noi destinatii: de la finalul lui martie catre Bergamo, in Italia, iar din iulie si spre Londra.

Nici Clujul nu ramane mai prejos. „Vom avea din martie Bari, in Italia, si Koln, in Germania. Estimam o crestere de trafic, in 2015, de cel putin 10%”, spune David Ciceo, directorul Aeroportului International Cluj.

Destinatii noi si-au facut loc si in ofertele agentiilor de turism, printre ele Evia, in Grecia si Costa Blanca, in Spania.

Sursa: digi24.ro
Foto: negritoiu.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii