A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818948.1133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zat de cafea pentru fata: secretul unui ten perfect
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2013, ora 13:05

Zat de cafea pentru fata: secretul unui ten perfect

Articol de Madalina Irimia

Zatul de cafea a devenit treptat un produs cosmetic natural nelipsit din rutina de ingrijire a tenului, avand in vedere numeroasele beneficii pe care acesta le are asupra pielii. Astfel, zatul poate fi atat un exfoliant excelent, deoarece curata fata de toate impuritatile, cat si un ingredient de baza al mastilor faciale, cu ajutorul carora te poti bucura de un ten luminos si catifelat.

Descopera cele mai eficiente retete de masti si exfoliante cu zat de cafea pentru fata si beneficiaza de toate avantajele pe care acest ingredient natural ti le poate oferi.

Masca cu ou si zat de cafea, pentru fata

In timp ce zatul curata si catifeleaza pielea, oul este un ingredient natural foarte eficient in combaterea ridurilor si a micilor imperfectiuni ale tenului, de aceea masca cu ou si zat de cafea poate fi remediul ideal daca iti doresti o piele supla, fina si uniforma.

Intr-un bol amesteca trei lingurite de zat de cafea cu albusul de la un ou, pana obtii o pasta fina. Aplica masca rezultata pe fata, evitand zona ochilor si las-o sa actioneze in jur de 10 minute, pana simti ca te strange fata. In timp ce te clatesti pe fata, maseaza-ti usor pielea, ca sa o cureti de impuritati cu ajutorul zatului.

Masca cu avocado si zat de cafea, pentru fata

Avocado este renumit pentru avantajele pe care le are asupra pielii, cum ar fi incetinirea procesului de imbatranire prematura si a aparitiei ridurilor, uniformizarea tenului si hidratarea intensiva a acestuia. Din acest motiv, masca rezultata din combinatia zatului de cafea cu avocado nu poate fi decat una foarte eficienta si benefica pentru sanatatea si aspectul pielii.

Detalii pe divahair.ro

Foto: ladyformula.com

     
Tag-uri: cafea, frumusete, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii