A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818504.784.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ZILE LIBERE pentru romani. Un senator PSD propune ca Boboteaza sa fie sarbatoare legala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2015, ora 14:07

ZILE LIBERE pentru romani. Un senator PSD propune ca Boboteaza sa fie sarbatoare legala

Articol de Madalina Irimia
Un nou proiect de lege care prevede mai multe zile libere pentru romani a fost depus la Parlament. Senatorul PSD Liviu Ovidiu Dontu propune ca Boboteaza, care se sarbatoreste la data de 6 ianuarie, sa fie declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.
Senatorul Liviu Ovidiu Dontu a depus proiectul de lege care modifica Codul Muncii la inceputul acestei sesiuni parlamentare.

Potrivit initiativei, ziua de 6 ianuarie in care se sarbatoreste Boboteaza va fi declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.
Proiectul de lege a fost inregistrat pentru dezbatere la Camera Deputatilor, fiind trimis pentru raport si aviz la comisiile de specialitate.

In prezent, romanii beneficiaza de 12 zile libere in fiecare an: primele doua zile din an, doua de Paste, doua zile de Rusalii, 1 Mai, 15 august- Adormirea Maicii Domnului, 30 noiembrie - Sfantul Andrei, 1 Decembrie, 25 si 26 decembrie.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii