A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720460152.5937.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Woody Allen, facut de ras de fiul sau pe Twitter
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
20-06-2012, ora 06:20

Woody Allen, facut de ras de fiul sau pe Twitter

Articol de Madalina Irimia

Ronan Farrow, fiul celebrului Woody Allen, i-a transmis tatalui sau pe Twitter un mesaj "special" cu ocazia Zilei Tatalui, sarbatorita duminica in SUA.

Woody Allen ar trebui sa fie mandru de fiul sau Ronan, nascut din relatia cu Mia Farrow. Dotat cu o inteligenta remarcabila, a fost etichetat drept un copil-minune. Astazi, la 24 de ani, este un tanar sclipitor, absolvent al unor universitati celebre si implicat in cauze umanitare, aflam din 7sur7.be.

Despartit de Mia Farrow la varsta cand Ronan avea 5 ani, Woody Allen s-a implicat prea putin in educatia fiului sau biologic, ca de altfel si in ceea ce ii priveste pe ceilalti doi copii adoptati. Cand a crescut, Ronan a inteles ca parintii sai s-au despartit deoarece tatal sau s-a indragostit de sora sa, Soon-Yi, fiica adoptata de Mia Farrow inainte de a-l cunoaste pe Woody Allen, dar pe care tatal sau nu a adoptat-o, la randul sau.

Din acel moment, Ronan nu a mai dorit sa-l accepte pe tatal sau: "Nu vreau sa-l mai vad. Nu pot avea o relatie normala cu tatal meu dupa ce s-a comportat asa. Am trait impreuna cu acesti copii adoptati, ei sunt familia mea. A spune ca Soon-Yi nu este sora mea reprezinta o insulta la adresa tuturor copiilor adoptati", a declarat Ronan Farrow.

Tanarul are o relatie foarte apropiata de mama sa, insa nici in cazul acesteia ranile sufletesti provocate de despartirea de Woody Allen nu s-au vindecat, dupa cum insasi actrita marturiseste.

Anul acesta, cu ocazia sarbatoririi Zilei Tatalui, tanarul si-a exprimat din nou resentimentele fata de cel pe care il considera vinovat de distrugerea vietii sale de familie. "Sarbatoare frumoasa, draga tata, sau, mai bine zis, draga cumnate", a scris Ronan pentru Woody Allen, casatorit din 1997 cu Soon-Yi.

Sursa: ziare.com

Foto: latimes.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii