A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629648.1022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Wizz Air face ANGAJARI: compania are nevoie de personal pentru o noua baza in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2014, ora 10:02

Wizz Air face ANGAJARI: compania are nevoie de personal pentru o noua baza in Romania

Articol de Madalina Irimia

Compania aeriana low-cost Wizz Air va recruta insotitori de bord pentru baza din Craiova, ce va fi inaugurata in iulie anul acesta, cand vor fi operate zboruri spre patru destinatii.

"In 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. In mai putin de un an si jumatate, in parteneriat cu Aeroportul International Craiova si Consiliul Judetean Craiova, vom inaugura in aceasta vara a 5-a baza Wizz Air din Romania, cu patru noi rute disponibile - Bologna, Roma Ciampino, Dortmund si Barcelona", a spus Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

In Romania salariul unei insotitoare de bord ajunge la 1.000 de euro insa in strainatate se ridica si la 3000-4000 de euro pe luna, potrivit ZF.ro.

Candidatii trebuie sa aiba peste 19 ani si o inaltime de peste 165 cm (fetele) si 175 cm (baietii). De asemenea, trebuie sa fie absolventi de liceu (minim) si sa fie fluenti in limba engleza. Viitorul insotitor de zbor trebuie sa stie sa inoate si sa poata ajunge la baza intr-o ora in perioada de stand by. Competentele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum si abilitatea de a lucra in echipa, potrivit oficialilor companiei.

Interviurile vor avea loc miercuri, 26 februarie, incepand cu ora 9:00 la Aeroportul International Craiova - terminalul plecari (Calea Bucuresti, 325A, Craiova). CV-urile se depun pe site-ul companiei aeriene.

Wizz Air a transportat anul trecut pe piata locala 3,2 milioane de pasageri iar la nivel international 13,5 milioane de pasageri. In prezent, compania opereaza 300 de rute in 35 de tari.

Sursa: realitatea.net

Foto: debanat.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii