A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664434.9626.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Wikileaks publica lista de contacte din contul de e-mail al sefului CIA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-10-2015, ora 09:41

Wikileaks publica lista de contacte din contul de e-mail al sefului CIA

Articol de Madalina Irimia
WikiLeaks a publicat inca o serie de documente, intre care o lista a contactelor, presupuse a fi fost recuperate din casuta postala electronica personala ”sparta” a directorului CIA, John Brennan.

Au fost facute publice trei fisiere care contin recomandari datate din 2008 privind Afganistanul si Pakistanul, adresate Comisiei pentru serviciile de informatii din Senat, precum si contacte ale lui Brennan, printre care adrese de e-mail.

Contactele ar apartine unor profesori universitari, experti din domeniul privat in materie de aparare si informatii secrete, prieteni si membri ai familiei sale, precum si unui jurnalist, conform Agerpres.

Altele sunt ale unor personaje de rang inalt precum fostul consilier pentru securitate nationala Tom Donillon, cu o adresa a cabinetului sau de avocatura, sau actuala consiliera pentru securitate nationala Susan Rice, cu adresa guvernamentala pe care ea o utiliza in 2008, cand facea parte din echipa de tranzitie a presedintelui Barack Obama.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii