ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2013, ora 12:48

Weekend cu dosare penale pentru soferii ieseni

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 26 iulie, la ora16.00, Sectia 4 Politie a fost anuntata ca in zona bld. Metalurgiei un autoturism a tamponat alte doua autoturisme parcate. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, care l-a identificat pe soferul autoturismului in cauza, P. Traian, de 55 de ani, din Iasi. Intrucat prezenta halena alcoolica a fost testat, rezultatul fiind de 1,17mg/l alcool pur in aerul expirat.

In noaptea de 27spre 28 iulie, la ora 01.20, politistii l-au oprit pentru control pe soferul unui autoturism, R. Ciprian, de 36 ani, din Iasi, ce se deplasa pe strada Arcu din municipiul Iasi. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat, rezultand valoarea de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In ambele cazuri au fost intocmite acte premergatoare, sub aspectul s avarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Pe data de 28 iulie, in jurul orei 15.30, politistii din cadrul Postului de Politie Rediu, au oprit pentru control soferul unui autoturism, Z. Marius, de 24 de ani, din comuna Popricani, judetul Iasi, ce se deplasa pe DJ 280 E, pe raza localitatii Rediu. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat, rezultatul fiind de 1,23 mg/l. Ulterior, tanarul a fost condus la o unitate medicala, in vederea recoltarii probelor biologice, unde acesta a refuzat recoltarea. Pe numele barbatului s-au intocmit acte premergatoare, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sange.

Pe data de 26 iulie, politistii din cadrul Postului de Politie Sipote, au oprit pentru control soferul unui tractor, M. Ioan, de 48 de ani, din comuna Sipote, ce se deplasa pe DJ 282, localitatea Sipote.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule si intrucat emana halena alcoolica a fost testat, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur in aerul expirat. Au fost intocmite acte premergatoare, sub aspectul s avarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si cu o imbibatie alcoolica peste limita legala.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii