ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2013, ora 08:05

Weekend cu bruma si temperaturi mai mici cu 10 grade

Articol de Madalina Irimia

Sambata, vremea este mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in special in nord, centru si est. De dimineata termometrele vor arata intre 2 si 12 grade, chiar minus doua grade in depresiuni, unde va fi bruma la prima ora. Maximele vor fi cuprinse intre 12...13 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei. Soarele straluceste din plin, exceptand sudul si estul tarii, unde se ascunde printre nori, dar numai izolat va ploua slab. In zonele joase de relief sunt conditii de formare a cetii.

Soare printre nori si in capitala, vant - de la slab la moderat - si o temperatura maxima de 19 grade. Asadar o zi racoroasa de septembrie.

Duminica, in sud-vestul si sudul tarii cerul va deveni noros si mai ales in a doua parte a zilei, local va ploua. Nori si ploi izolate sunt posibile si in Moldova, iar in Maramures, Transilvania si nordul Crisanei, dupa ceata matinala adunata pe vai, se ridica soarele si ramane pe cer pana la asfintit. Cu toate acestea, temperaturile se mentin sub mediile climatologice cu aproximativ 5 grade - maxime intre 12 grade la Suceava si 19...20 de grade la Alexandria si Craiova.

In Bucuresti, de asemenea, vreme mai rece decat in mod normal la sfarsitul lunii septembrie. Cerul se innoreaza si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea cresc sansele de ploaie. Vant moderat si o maxima de 17...18 grade.

Sursa: realitatea.net

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: meteo, temperaturi, bruma
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii