A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675108.7274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Washingtonul interzice orice schimburi comerciale cu Crimeea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2014, ora 09:37

Washingtonul interzice orice schimburi comerciale cu Crimeea

Articol de Cristian Amariei
Statele Unite au interzis la randul lor orice schimburi comerciale cu Crimeea pentru a protesta fata de anexarea acestei peninsule ucrainene la Rusia, in primavara, a anuntat vineri presedintele american, Barack Obama, citat de AFP.

Decretul prezidential interzice orice schimburi "de bunuri, de tehnologie si de servicii" in directia si provenind din aceasta regiune, a mentionat Barack Obama la o zi dupa sanctiuni similare adoptate de Uniunea Europeana.

"Lansez din nou un apel Rusiei sa puna capat ocupatiei si tentativelor de anexare a Crimeii si sa inceteze sprijinul acordat separatistilor din estul Ucrainei", a declarat presedintele Statelor Unite intr-un comunicat.

Uniunea Europeana a interzis joi orice investitii in aceasta regiune anexata in martie de Rusia dupa un referendum controversat.

"Administratia mea va continua sa actioneze in stransa colaborare cu aliatii si partenerii nostri din Europa si din lume pentru (...) a sprijini suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei", a adaugat Barack Obama.

In acelasi timp, Trezoreria SUA a adaugat vineri pe lista sa neagra peste 20 de lideri separatisti din Ucraina care sunt acuzati ca "saboteaza" stabilitatea tarii cu sprijinul Rusiei.

In total, 24 de responsabili ucraineni si rusi si militiile lor sunt sanctionati pentru rolul lor in special la conducerea republicii separatiste Donetk, eventualele lor bunuri aflate in SUA fiind blocate.

Vineri, eforturile de pace au fost puse din nou sub semnul intrebarii in Ucraina, unde cinci soldati au fost ucisi in estul separatist prorus, in pofida apelului lansat de seful diplomatiei germane pentru reluarea, duminica, la Minsk, a negocierilor de pace.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: barack obama, sua, crimeea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii