A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664757.0974.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vremea se va raci usor. Prognoza meteo pentru luni si marti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-11-2015, ora 10:37

Vremea se va raci usor. Prognoza meteo pentru luni si marti

Articol de Madalina Irimia
In sudul si sud-estul tarii, vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii noiembrie, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Cerul va avea innorari temporare. Vor fi ploi slabe sau burnite local in regiunile intracarpatice, iar noaptea pe arii restranse si in celelalte zone. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale indeosebi in regiunile estice si in extremitatea de sud-vest, iar in zona montana inalta va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate in sud-vest, iar cele minime intre 3 si 12 grade. indeosebi dimineata si noaptea, izolat va mai fi ceata.

LA BUCURESTI:

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar seara si noaptea trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade. Vor fi conditii de ceata.

MARTI

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada din an, in special in regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre 5 si 12 grade. Cerul va avea innorari in majoritatea zonelor si va ploua local la munte, pe spatii restranse in nord si centru si doar izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in rest, in special in Oltenia si nordul Moldovei. Dimineata si noaptea, izolat vor mai fi conditii de ceata.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii