A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816907.5429.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru luni, marti si miercuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-11-2015, ora 09:52

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru luni, marti si miercuri

Articol de Madalina Irimia
Vremea se va incalzi usor luni, marti si miercuri, fata de zilele trecute, insa dimineata si seara va fi frig in toata tara, conform Realitatea TV.

LUNI

Vremea se mai incalzeste fata de zilele anterioare, mai ales in estul si in sudul tarii, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile subcarpatice. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va avea intensificari izolate pe crestele montane.

In Bucuresti, luni avem pare de o zi usor mai calda decat pana acum, cu aproximativ 14 grade celsius la amiaza.

La munte, vremea va fi rece dimineata si noaptea.Peste zi insa cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari izolate pe creste. La amiaza vor fi 15 grade la Paltinis, 12 la Preadeal, 11 la Semenic si Sinaia 1500, 14 la Stana de Vale si 8 sus pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

In tara, vreme predominant insorita in regiunile de dincolo de Carpati. Doar dimineata, in zonele joase este ceata, care izolat, pot persista mai mult. Temperaturile maxime trec de 10 grade si ajung la 14 grade la Resita, poate chiar cu 2 grade mai mult prin Dealurile de Vest.

In sud, dimineata este tot rece, cu ceata la campie, dar amiaza vine cu maxime ceva mai mari decat ieri. La ses acestea vor fi cuprinse intre 11 si 15 grade, iar in dealurile Olteniei si Munteniei pot ajunge la 17…18 grade.

In Dobrogea, soarele straluceste toata ziua, insa dupa dimineata rece, nu vor fi mai mult de 13 grade la Tulcea si 12 la Constanta.

Vreme in general frumoasa si in Moldova. Valorile termice, negative in primele ore ale zilei, ajung la amiaza la 14 grade la Suceava, 15 in Bacau si Iasi si 14 la Focsani si Galati.

MARTI

In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale pentru prima decada a lunii noiembrie, mai ales la deal si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade la Miercurea Ciuc si 17 grade la Pitesti, poate chiar 18…19 grade in zona de deal din Oltenia si Muntenia.

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata, in zonele joase de relief, prin vest si pe arii restranse in rest se vor semnala ceata si norii josi care vor persistenta mai mult in Campia de Vest.

MIERCURI

Vremea continua sa fie calda pentru aceasta perioada, mai ales la deal si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 grade in depresiunile transilvane si 18 grade tot in dealurile Olteniei si Munteniei. Cerul va fi mai mult senin, dar in zonele joase de relief, mai ales dimineata, local va fi ceata.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii