A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817706.8923.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vremea se schimba radical. Prognoza meteo pe trei zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2015, ora 12:02

Vremea se schimba radical. Prognoza meteo pe trei zile

Articol de Madalina Irimia
Vremea se schimba radical, in aproape toata tara! Dupa weekendul cu temperaturi de vara, astazi ne asteapta o racire semnificativa, insotita de ploi si vant puternic.

Astazi vremea se raceste accentuat in toata tara, iar valorile termice coboara usor sub mediile climatologice specifice perioadei in majoritatea regiunilor. Maximele asadar, vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade. Cerul va fi temporar noros si va ploua in Muntenia, Dobrogea, pe arii restranse in Moldova si cu totul izolat in restul tarii. La munte, trecator, va mai ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale.

BUCURESTI

Vremea se raceste si in Bucuresti, astfel ca la amiaza vor fi in jur de 14 grade, cu 5...6 grade sub cat ar fi normal acum. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul moderat din prima parte a zilei va slabi apoi in intensitate.

MUNTE

Si la munte vremea se raceste accentuat. La amiaza vor fi 7 grade la Predeal, 6 la Stana de Vale, 5 la Semenic, Paltinis si Sinaia si minus 1 grad pe Varful Toaca din Ceahlau. Temporar va ploua, dar trecator vor cadea si ninsori si lapovita. Vantul va sufla ceva mai tare in prima parte a zilei.

VREMEA MIERCURI SI JOI

Miercuri vremea redevine frumoasa si se incalzeste in cea mai mare parte a tarii. Norii apar doar prin nordi, nord-est si la munte, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va avea intensificari locale pe parcursul zilei, dar va scadea treptat in intensitate catre seara. Dimineata vor fi conditii de bruma in nord, nord-est, centru si in zona deluroasa, insa maximele cresc si vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, izolat mai ridicate in Dealurile de Vest. Vreme frumoasa si calda si in Capitala maine. in conditii de cer variabil, mercurul din termometre urca pana in jurul valorii de 18 grade. Vantul va avea unele intensificari pe parcursul zilei.

Joi vreme frumoasa si in continua incalzire. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile nordice, pe litoral si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 garde in depresiunile intramontane si pe litoral si intre 20 si 24 de grade in rest, cu cele mai mari valori la Timisoara si Drobeta Turnu Severin. Dimineata, izolat, vor fi conditii de ceata, iar in depresiuni si de bruma. O zi de joi insorita si calda pentru bucuresteni. 22…23 de grade la amiaza si vant cel mult moderat.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii